5.2 Vi og våre drømmer

Langt bak I bildet kan vi se lyset fra Soria Moria, slottet fra eventyret til Asbjørnsen og Moe. Dette lyset som «suger» oss sier noe som tiltrekker oss.

Denne lengsel om noe som får oss til å søke videre efter dette noe, som kan være alt fra lengselen om å flytte hjemmefra, lengselen til å lære mer om verden, lengselen efter noen man savner, eller bare lengselen om noe man ikke vet hva er.


Ordet eller begrepet i ordet er noe vi bruker ofte, for ordet noe inneholder alt og ingenting, allikevel er det et orde vi bruker oftere enn vi tror. Ofte har jeg lurt på om noe er et Indigo ord som forteller om noe som ikke kan beskrive noe.


Dette noe kan også være i det drømmeland vi befinner oss i om natten. Og ofte våkner vi med nye ideer om morgenen, ideer vi føler vi ikke har tenkt på selv, de bare kom og ofte så urealistiske at vi glemte dem. Men det kan være mye i en slik drømme visjon som kan brukes. Også i det vi kaller dagdrømmer.


Det vil si at hvis du får en ny ide, og lager en visuell skapning av det, lik det å skape et maleri, eller en ny maskin som kan hjelpe oss til en raskere måte å gjøre et arbeid på, eller en ny bil type, så har du brukt det mange kaller fantasien din, eller det kan være skaperkraften som blir omsatt til det du SÅ, til det vi kan SE, ved hjelp av en hjerne og tanker som lager det om til et nytt mønster for noe som kan noe som kan bli til noe.


Det er den energien vi vil trenge mer av i fremtiden, vi vil trenge den type mennesker som har forstått denne energiens muligheter og er åpne for å dele det med oss.


Forunderlig er det dog at ikke lærere på barneskolen har sett at noen av deres elever har disse spesielle egenskapene om noe som det er vanskelig å forklare eller vise frem, men som er der?


For vi trenger lærere som forstår seg på de menneskelige energier, som ser dem og ser alle de andre 6 energiene også, vi trenger alle å forstå at alle er intelligente, men på forskjellige måter. Vi har allerede mange usette personer som har måttet kjempe seg gjennom en skoledag, fordi de aldri ble sett som det de er. De fleste har ingen eksamen fordi man ikke tidlig nok så at de hadde andre talenter og egenskaper enn det skole systemet har blitt lagt opp til.


Hvor lenge skal de fortsette med dette?


Ett skolesystem som ikke har forstått at det er mangfoldet av energier i oss mennesker som kan være redningen for vår fremtid.