Personvernerklæring

Denne erklæringen redegjør for hvordan personvernet ivaretas av våre nettsider. Ved bruk av dette nettstedet samtykker du til denne erklæringen.

Ansvar

Behandlingsansvarlig: Colour Energy World AS

Databehandler: ProISP

Colour Energy World AS er ansvarlig for innhenting og bruk av personopplysninger som gjøres i forbindelse med drift og vedlikehold av coloursandhumans.com

Det er kun Colour Energy World AS og ProISP (med underleverandører) som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Webanalyse

Coloursandhumans.com samler inn nettstedsdata med bruk av Webalizer.

Webalizer bruker informasjonskapsler og mottar generell webstatistikk, som f. eks. nettlesertype, tidspunkt, språk og hvilken nettside brukeren kom fra.

Mottatte opplysninger er underlagt Webalizer sine retningslinjer for personvern.

 

TIL FORSIDEN 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en best mulig brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes for å analysere trafikken vår, forbedre nettsidene, gi innhold og annonser et personlig preg, og for å tilby funksjoner knyttet til sosiale medier.

Når du besøker coloursandhumans.com får du informasjonskapsler fra Webalizer. Nettstedet respekterer "Do not track"- innstillinger i nettlesere.

Informasjonskapslene fra Webalizer brukes for å spore bruk av innhold på coloursandhumans.com

Informasjonen lagres av Webalizer i inntil 26 måneder.

Søk

Nettstedet lagrer søkeord som brukes. Dette for å gi oss en bedre indikasjon på hvilket innhold som er mest relevant og dermed spisse innholdet nærmere.

Søkeordene knyttes ikke opp mot den enkelte bruker.

Lese mer om regelverket eller klage?

Datatilsynets oppgave er å sørge for at personregelverket følges i Norge. På Datatilsynets nettsider kan du lese mer om hvilke rettigheter du har, hvordan personopplysninger skal behandles, og hvordan du kan eventuelt kan klage.