6.2 Farger og klær

FARGER er ikke bare det vi kaller for farger, det er kun skallet utenpå, slik klær er for oss. Og det å kle på seg er ikke bare en lek, det er et budskap.

 

En naken kropp trenger klær for å beskytte seg mot kulde og varme, men den bruker også klærne og fargene for å markedsføre sin personlighet. Uansett alder og kjønn så kler vi oss også for å bli sett.

 

Spørsmålet er om du har nok kunnskap om din egen personlighet og fargenes påvirkning på andre og deg selv?

 

 

Farger har også et eget språk, vi kaller det Fargespråket, og har du lyst til å lære deg litt mer om farger og dens påvirkninger på alt, så har vi en egen bok som heter FARGE PERSONLIGHETER og KLÆR, og vi har også 7 Farge sider her på nettet som forteller om hva hver Farge handler om.

 

Men det viktigste er at du lærer deg om dine egne FARGER, og da bør du ta en Personlighets Test, for testen vil være din største medhjelper skal du forstå hvordan det står til med din egen kunnskap og din egen Personlighet.

 

 

«Klær skaper folk» heter et gammelt ordspråk og det er mye i det. Klær forteller i hvert fall hvem du ønsker å være. I dag styrer moter og trender en del av vår frie fantasi, Man kan si at vi er styrt av et kartell dynasti av moteskapere som skaper klær som er alle manns mote.

På denne måten så kan de store kleskjedene være sikre på at deres varer blir solgt. Jo mer de markedsfører dette i reklamen sin med modeller over hele verden, jo sikre er man på at årets trend blir en suksess.

Ikke bare bestemmer trenden hva slags klesdesign og fasonger vi skal kle oss i, den bestemmer også fargene.

 

Dette kunne ikke skje hadde det ikke vært for den ORANSJE mennesketypen. Den ORANSJE er den første til å hive seg over alt som er nytt. Stil, skjønnhet, snitt, fargesans, proporsjoner, samstemthet og utførelse betyr ingenting for den ORANSJE.

Det som teller er om det har appell og med appell menes, er det spennende nok. Er det OK, er det utfordrende nok, så blir det mote.

Les mer om moter og farger på våre FARGE SIDER og vil du lære mer om vår klesfilosofi så kjøp boken: Farge Personlighet og Klær