6.3 Farger og interiør

Farger og interiør

Interiør er så mye, det finnes i alt fra hoteller, restauranter, kontor, teater, hjem, båt og bil. Faktisk så finnes den også i din tanker og i alt som vi søker for å finne vår egen identitet gjennom.

MEN VET VI HVILKEN AV VÅRE ENERGIER vi da bruker?

Vet vi i det hele tatt hva vi tenker og liker og hvor i oss det finnes slike tanker som:

DET LIKER JEG.

Hvor kommer slike tanker fra ?

Vi tror de fleste av oss ikke vet svar på slike tanker, men de fleste av oss kan sikkert gi oss et konkret svar når det gjelder bolig interiør; men tenker vi noen gang på at det er 7 forskjellige ønsker i oss når det gjelder å skape et hjem.


Først vår egen smak, så vår partner, så de barn som er eller kommer og så hensynet til de hjem vi kom i fra. Og de gaver vi har fått, samt de levende energiene vi har i oss. Det er mange hensyn, men det er ganske enkelt hvis du kjenner deg selv og vet hvilke energier som er sterkest i deg. Her vil du se hva du vil trenge mest i ditt hjem, hvilke farger og hvilke typer møbler alle vil trives med.

Vi tror det har noe med våre 7 intelligenser å gjøre, deres påvirkning er stor, og siden de fleste av oss ikke har lært å bruke de forskjellige energien som hver dag påvirker vår dømmekraft, kan det bli vanskelig å si bastant; DET LIKER JEG !

Det å skape seg en forståelse om eget og andres interiør, har vel i de fleste tilfeller hovedsakelig dreid seg om moter og trender eller om tradisjoner som ligger bevart som antikviteter i større boliger, slott og gårder rundt om i landene. Vår måte å skape interiør på har vært tilfeldig, eller tilfeldighetene har skapt det.


I Colour Energy har vi arbeidet med alle former for selvopplærte ting som vi mennesker har tilegnet oss, slik som hva vi spiser, hva vi drikker, hvordan vi sover, hvilke mennesker vi liker, hvilke idretter vi velger, hva vi ser på kino og teater, alt er selvopplært. Og vi syntes det er riktig og greit at man skal lære om hva man liker.

Problemet er at vi ikke har en mal å gå etter, vi trenger noe å måle i mot de tingene vi vil lære noe om, og da må vi vite Hvem Vi Er. Og det er det vi har funnet ut, vi har en Personlighets Test og den testen gir oss det først glimt av Hvem Vi Er, derfra må vi lære oss om FARGENE. For Fargene er ikke som oss de er en konstant strøm av energi i den frekvens de er laget for, og det er opp til oss å finne den frekvens vi trenger for å få mer energi.


Derfor trengs det kjennskap til FARGER, når vi arbeider ut fra den farge energi personen har og de energiene som ligger i FARGENE. De to må være den dualitet vi leter etter når det gjelder å ta seg av f. eks. interiøret i våre hjem. Vi trenger å lære om oss selv som Farge personer og vi trenger å lære om Fargenes egen personlighet. Alt må komme ut fra oss, det vil si, vi må kjenne oss selv så godt at vi vet hva vi trenger og når og hvordan vi skal bruke de andre energiene våre, når vi trenger dem.


Det blir som å lage en ny mat resept hver gang, man vet hva hoved ingrediensen er, og hva som skal til for å krydre smaken og gjøre den spiselig, og vi kjenner smaken og lukten av dem vi bruker. Oppdagelsen av å være mer enn en person i seg selv er energi bringende, og gleden av å samarbeide med noe i seg som er likt det noe i et annet menneske er også forfriskende deilig. Man begynner å se alt LIVET rundt seg.

Ønsker du å lære deg mer om våre Farge Energier så gå inn på Farge sidene våre, og les våre bøker, du finner dem i vår Shop og jeg vil anbefale boken «FARGE Personligheter og klær», da den dekker alt om deg.